Cari lah apa yg korang nak

Friday, April 15, 2011

kartoon time kecik korang mungkin minat...

Asalamualaikum suma...

hari ini arien tak taw nk tulis ape just merapu je...

korang mesti suka tngok tv kn masa kecik2 dulu...

tp arien ingin cita pasal kartoon kegemaran korang time kecik2 dulu...

kartoon apa yg guy n gurl slalu tngok ...???

yg arien taw masa kecik2 dlu guy slalu suka kartoon Power Ranger, Ultraman, Dragon ball n banyak lagi smpai x terkira...

tp gurl pula pernah lihat kartoon nie kn....sailor moon n teletubies kn...btul x..???arien pun pnah tngok gak...hehe..


tp kartoon yg org kita buat macam usop santorian, kluang man dan anak2 sidek serta yg arien kata diatas

skarang mungkin tidak disiarkan di TV...jd itu mungkin favourite cartoon kita masa2 kecik2...



ok sampai situ sahaja arien nk kata...ada apa2 yg x kena korang bley koment...

.....sekian terima kasih.....

4 comments:

  1. sairlemoon (ntah cm ne tah eja nye)...memang pon...drgaon ball laa slalu layann..sbb kt uma laki ramai,so t'ikut2 skali..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha...taw x pew...dragon ball plig top masa zaman kecik2...

    ReplyDelete
  3. dulu2 suka ikat rambut cm sailor moon... hahahaha....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget