Cari lah apa yg korang nak

Sunday, April 3, 2011

ayah n mama ...i'm sorry

pada 1/4/11 ak terpaksa membeli makan untuk adik dan abg ak...

walaupun condition ak time tu x larat...ak pergi juga...untuk mencari makan...

bila jam menunjukkan pukul 9..ak pun drive keta untuk membeli makan...

slpas order makan....ak pun pergi lah cari paking keta....

bila ak nk cari parking...n apabila tiba simpang T...mataku tiba2 menjadi kelam

ak pun terlanggar la moto yg ada didepan ak....but...keta mama ak rosak teruk bahagian depan...n

moto 2 juga hancur blah depan...ak sungguh kaku apabila kejadian itu berlaku...tapi nsib baik ak ada seorang

abg yg prihatin kat ak...dia la yg settle semua masalah itu...krana mom n dad x ada keja kat tempat lain...

tapi ak still marah kat diri sendiri krana mama slalu pesan drive hati2...

setelah eksiden ak habis ak kena hingar ngan family...

tapi setelah selesai semua masalah itu ak tidak dibenarkan membawa keta untuk beberapa bulan...

n keta mama n moto yg ak langgar tu...setelah dibaik pulih cos mencecah 1200...

ayah n mama i'm sorry what happen....i will pay back cost accident in a few month...i keep this promise...

this is my mom n dad who i love.....

2 comments:

  1. xpe la.. benda da jadi kan.. jadikan pengajaran.... problem is not a stop point.. it just a matter of guideline... :)

    ReplyDelete
  2. yah..ok..tq..for advise..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget